Το ένα κακό αποτέλεσμα διαδέχεται το άλλο στον ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του φαίνεται πως άρχισαν να στέλνουν… μηνύματα στους ποδοσφαιριστές στην ομάδα.

Ενδεικτικό το πανό το οποίο ανήρτησαν οι οργανωμένοι του συνδέσμου Κιλκίς στο προπονητήριο στη Μεσήμβρια. «Η υπομονή τελειώνει. Ξυπνήστε…», ανέγραφε σε μια κίνηση των οπαδών να δείξουν την ενόχλησή τους από την κατάσταση στην ομάδα.

Εκτός αυτού άλλη μια πληροφορία έγινε χθες γνωστή η οποία αποδεικνύει το κλίμα που υπάρχει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Το βράδυ της περασμένης Κυριακής αμέσως μετά από την ήττα στην Τρίπολη εκπρόσωποι των οργανωμένων και της διοίκησης της ΠΑΕ είχαν συνάντηση στα γραφεία της Τούμπας.

Επί τάπητος τέθηκαν και πάλι τα κακά αποτελέσματα, τα οικονομικά προβλήματα αλλά και κάποια αγωνιστικά ζητήματα τα οποία δεν έχουν πάψει να απασχολούν τους οπαδούς που έχουν εκφράσει την εναντίωσή τους. Πρόκειται για την απώλεια του Βιτόλο και την επιστροφή του Σαλπιγγίδη.

Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί είναι φέρνει προβλήματα και σύμφωνα με πληροφορίες στις σκέψεις του Θοδωρή Ζαγοράκη είναι παραχωρήσει μια συνέντευξη Τύπου στην οποία θα δώσει απαντήσεις και διευκρινήσεις σε όσα ζητήματα φαίνεται πως απασχολούν τους οπαδούς της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr