Την περίπτωση του Σεμπαστιάν Λέτο φέρεται να εξετάζουν ξανά στην Μπενφίκα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «SportDay». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι «αετοί» φέρονται να παρακολουθούν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό και δεν αποκλείεται αρκετά σύντομα να χτυπήσουν την πόρτα του Παναθηναϊκού.

Η πορτογαλική ομάδα φέρεται να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Νικολάς Γκαϊτάν, ο οποίος είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιον μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός χαφ βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Ίντερ και της Παρί Σεν Ζερμέν, χωρίς να έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον κάποιας από τις προαναφερόμενες.

Όσον αφορά τον Λέτο, παράγοντας της Μπενφίκα τηλεφώνησε σε κάποιον γνωστό του στην Ελλάδα και τον ρώτησε για τον 25χρονο παίκτη του Παναθηναϊκού και έμαθε πως φέτος βγάζει μάτια, αφού σε επτά ματς έχει πετύχει δέκα γκολ. Μάλιστα, η εκτίμηση είναι πως η ενδεχόμενη μεταγραφή θα φτάσει περίπου τα 5 εκατ. ευρώ.

Εν τω μεταξύ, το τελευταίο διάστημα ο μάνατζερ του Αργεντινού, Φερνάντο Κονσεντίνο, κάνει κάποιες δουλειές στην πορτογαλική αγορά. Οπότε δεν αποκλείεται να προωθεί εκείνος την υπόθεση του Λέτο…

Πηγή: sport-fm.gr