Στον Παναθηναϊκό Superfoods έχουν… ξεχάσει ήδη την ήττα από τον Ολυμπιακό και πλέον επικεντρώνονται για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Αναλυτικά το blog του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία και τύχη, αλλά και πρόοδο για το άθλημα που αγαπάμε: το μπάσκετ.

Η νέα χρονιά δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την ομάδα μας καθώς στο πρώτο παιχνίδι του 2017 γνωρίσαμε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Πρόκειται για το δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα, μετά από εκείνο στο Καζάν, το οποίο μας κρατά πίσω στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Η διοργάνωση έχει ακόμη πολύ δρόμο και δεδομένα μπορούμε να διορθώσουμε την κατάσταση στα εναπομείναντα παιχνίδια. Ωστόσο, για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, θα πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά.

Με την Ευρωλίγκα και συγκεκριμένα με τον αγώνα απέναντι στην Αναντολού Εφές θα έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε εκ νέου από τη Δευτέρα, καθώς υπάρχει μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα με έναν πολύπειρο προπονητή και ειδικά μέσα στο γήπεδό της δεν αποτελεί εύκολη… λεία για κανέναν αντίπαλο.

Εμείς επιβάλλεται να αφήσουμε πίσω μας τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, να μάθουμε από τα λάθη μας και να τα αποφύγουμε στο μέλλον. Απέναντι στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή του ματς και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας ακολουθώντας κατά γράμμα το πλάνο μας».

Πηγή: sport-fm.gr