Εφόσον όλα πάνε καλά σήμερα θα πέσουν οι υπογραφές μεταξύ της οικογένειας Βαρδινογιάννη και του Σαουδάραβα πρίγκιπα. Πρόκειται για μια κίνηση που ουσιαστικά θέτει τις βάσεις πάνω στις οποίες θα πραγματοποιηθεί η συμφωνία για να αλλάξουν χέρια το 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μετά από την υπογραφή του σχετικού συμφώνου αναμένεται να αρχίσει οικονομικός έλεγχος από ορκωτούς λογιστές στα οικονομικά της ΠΑΕ. Η χρονικά διάρκεια του εκτιμάται ότι θα είναι περίπου δύο εβδομάδες. Έτσι στις 4 Νοεμβρίου στη συνεδρίαση του ΔΣ αναμένεται να ψηφιστεί Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Για να ολοκληρωθεί η συμφωνία θα πρέπει η πλευρά του πρίγκιπα να καταθέσει τα 15 εκατομμύρια αυτά σε τραπεζικό λογαριασμό μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Αυτό είναι το πλάνο της πλευράς του Σαουδάραβα πρίγκιπα για να περάσει σε αυτόν η διοίκηση της ΠΑΕ.

Την Τρίτη έρχεται
Από την στιγμή που θα πάνε όλα καλά σήμερα, τότε, την Τρίτη αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο πρίγκιπας. Θα έχει συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, μια από τις ημέρες αυτές.

Φουλ επίθεση
Την ίδια ενδεκάδα του αγώνα με τον Εργοτέλη αναμένεται να παρατάξει και κατά του ΠΑΟΚ ο Ζεσουάδο Φερέιρα βάσει των όσων έδειξε στην χθεσινή προπόνηση. Ο Πορτογάλος φαίνεται πιστός στα όσα είχε πει για την δημιουργία ενός Παναθηναϊκού άκρως επιθετικού, είτε αυτός αγωνίζεται εντός ή εκτός έδρας.

Πηγή: sport-fm.gr