Τα καλύτερα λόγια για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τη δουλειά που κάνει, είπε ο Ντέιβιντ Λόγκαν. Ο γκαρντ των «πρασίνων» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και τόνισε πως είναι διατεθειμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε οι «πράσινοι» να κατακτήσουν και τη φετινή χρονιά το τρόπαιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέιβιντ Λόγκαν

Για τις πρώτες εντυπώσεις του από την ομάδα:
«Από την αρχή η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Γνωρίστηκα γρήγορα με όλα τα παιδιά, όπου κάναμε πολύ καλή προετοιμασία στη Σερβία».

Για το αν είναι εφικτός ο στόχος, η κατάκτηση της Ευρωλίγκας:
«Δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να κατακτήσω τον τίτλο. Μερικοί από τους συμπαίκτες μου όμως είχαν αυτή την τύχη. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επαναλάβουμε αυτή την επιτυχία».

Για τον Ομπράντοβιτς:
«Είναι ο τρόπος που βλέπει το παιχνίδι και βλέπει πολλά, ακόμα και στις προπονήσεις. Είναι ένας μεγάλος προπονητής που σε βοηθά αρκετά».

Για το ποιος είναι ο ρόλος του στο παρκέ: «Αυτό που κοιτάω πρώτα είναι το σκοράρισμα και να είμαι επιθετικός. Μου αρέσει επίσης να δημιουργώ για τους άλλους, όμως υπάρχουν και άλλοι στην ομάδα που το κάνουν αυτό».

Για τον όμιλο του «τριφυλλιού»:
«Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μία πολύ καλή ομάδα και ανταγωνιστική. Η Μπάμπεργκ από τη Γερμανία αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια στην Ευρωλίγκα, ενώ εκπλήσσει αρκετά και η ομάδα από την Κροατία (σ.σ. ΚΚ Ζάγκρεμπ). Πιστεύω πως είναι ένας αρκετά δυνατός όμιλος».

Για το ποιος είναι ο συμπαίκτης που δεν θα ήθελε αντίπαλο:
«Ο Διαμαντίδης είναι ένας πολύ καλός παίκτης και πολύ καλός αμυντικός. Είναι κάτι διαφορετικό να τον έχεις συμπαίκτη».