Είναι με διαφορά από τον δεύτερο το κεντρικό πρόσωπο της Εθνικής Ελλάδας, καθώς επιστρέφει μετά το 2010 και πετυχαίνει γκολ. Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε για την επιστροφή του αλλά και για το γκολ που πέτυχε.

«Είμαι πανευτυχής που επιστρέφω με γκολ και πρόκριση. Θέλω να πω πως τα παιδιά κάνανε τεράστια πορεία για να φτάσουν και να θέλουν νίκη δύο παιχνίδια πριν το τέλος για να πάρουν πρόκριση και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτή είναι η ομάδα της καρδιάς μου και με αυτή έγινα γνωστός και μεγαλούργησα», τόνισε αρχικά.

Για το αν φοβήθηκε το παιχνίδι, σχολίασε: «Δεν φοβήθηκα καθόλου. Ήμουν ήρεμος και χαλαρός. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές φάσεις. Στα τελευταία παιχνίδια που είχα δει, σήμερα πετύχαμε τον σκοπό μας. Κρίθηκε στο ότι δεν τα χάσαμε όταν φάγαμε γκολ. Βάλαμε την μπάλα κάτω και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες».

«Όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε στην ομάδα έχουμε βοηθήσει τα άλλα παιδιά να μπουν στο κλίμα. Αυτή η ομάδα έχει αποκτήσει χαρακτήρα. Καταλαβαίνουν ότι πάμε πάντα για τη νίκη. Χαίρομαι και για τους Κατσουρ και Κάρα γιατί έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο. Και χαίρομαι και για μένα που γύρισα και με εμπιστεύτηκε ο προπονητής και τον δικαίωσα. Ήταν η ωραιότερη στιγμή που ήμουν με Κάρα Κατσουρ και Φύσσα. Για μένα ήταν τέλεια στιγμή και το χάρηκα πάρα πολύ», ανέφερε για το κλίμα.

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιο από τα παιδιά της Εθνικής, είπε: «Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που πήραν την ευκαιρία. Το τονίζω και πάλι πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει τον χαρακτήρα να είναι στην Εθνική. Τον ξεχωρίζω γιατί τον έζησα στη Σάλκε. Παίκτες ακόμα πιο μικροί που βοήθησαν πολύ. Όπως ο Νίνης και ο Ζαραδούκας που έκανε σπουδαία προσπάθεια. Αυτή η Εθνική έχει αποδείξει ότι έχει χαρακτήρα».

Πηγή: sport-fm.gr