Τα κανάλια Novasports, υποδέχονται το πρώτο ντέρμπι της φετινής Super League, αυτό ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και στην κυπελλούχο ΑΕΚ. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, το τριήμερο Σάββατο 1 Οκτωβρίου – Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, το μεγάλο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς και τα υπόλοιπα παιχνίδια για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League

 

Όλες οι αναμετρήσεις, θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία NovaGO. Η αρχή είναι το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, στις 16:00, με την αναμέτρηση ΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα που θα μεταδοθεί από το Novasports2HD σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα. Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το παιχνίδι Λεβαδειακός – ΑΕΛ. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ οι Γιώργος Αργυρόγλου και Γιάννης Φάκαρος. Στις 20:30 το Novasports2HD θα προβάλει το παιχνίδι Ηρακλής – Πανιώνιος σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Γιώργου Βασιλείου. H συνέχεια είναι την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και στις 16:00 το Novasports2HD θα δείξει τον αγώνα Βέροια – ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Κωστή Μπότσαρη. Στις 18:15 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD ο αγώνας Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Νίκου Τζουάννη και Αποστόλη Λάμπου, ενώ την ίδια ώρα το Novasports4HD  θα προβάλει το παιχνίδι Πλατανιάς – Παναιτωλικός σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου. Στις 20:30 θα ακολουθήσει στο Novasports1HD το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Μανώλη Βογιατζάκη, Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Γιώργου Αργυρόγλου. Τέλος, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 19:30 θα καλυφθεί από το Novasports1HD ο αγώνας Ξάνθη – Ατρόμητος σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Κωστή Μπότσαρη.

 «Παίζουμε Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά, σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις έδρες»

Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, «Παίζουν Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά, σε όλη την Ελλάδα, σε όλες τις έδρες», προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου, σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας. Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου  από τις 20:00 στο Νovasports2HD οι συνδρομητές θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» και αμέσως μετά το τέλος και του παιχνιδιού των 20:30, θα συνεχιστεί στο Novasports2HD, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Ηλία Βλάχο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο να αναλύουν όλο τον απόηχο από τους τρεις αγώνες που άνοιξαν την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου από τις 17:00 στο Novasports1HD οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα και στις 18:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από το Novasports1HD οι δύο αγώνες της ημέρας. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα των 20:30 θα μεταδοθεί από το Novasports1HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. Επίσης, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 23:00 θα προβληθεί από το Novasports24HD η εκπομπή «Best of Super League» με όλα τα στιγμιότυπα από την 5η αγωνιστική. Τέλος, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 19:00 θα ξεκινήσει στο Novasports1HD το «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Γιάννη Καραλή και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης που θα ολοκληρώσει την 6η αγωνιστική της Super League, θα ακολουθήσει στις 21:30 η συνέχεια της εκπομπής «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Η Super League στο Novasports.gr

Οι συνδρομητές Forthnet/Nova για την 6η αγωνιστική θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live streaming από το Web TV του Novasports.gr, τον αγώνα Πλατανιάς – Παναιτωλικός. Σε ζωντανή ηχητική μετάδοση μέσω του Novasports.gr, θα μεταδοθούν οι αγώνες Βέροια – ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός – ΑΕΚ οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους. Επίσης, όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag της κάθε αναμέτρησης. Για την 6η αγωνιστική τα hashtag είναι τα εξής: ΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα:#ΑΟΚPAS, Λεβαδειακός – ΑΕΛ:#LEVAEL, Ηρακλής – Πανιώνιος:#IRAPGSS, Βέροια – ΠΑΟΚ:#VERPAOK, Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης:#PAOAST, Πλατανιάς – Παναιτωλικός:#PLATPAN, Ολυμπιακός – ΑΕΚ: #OLYAEK, Ξάνθη – Ατρόμητος:#AOXATR. Για περισσότερα σχετικά με τη Super League:

  • Δείτε το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής Super League
  • Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις της Super League στο www.novasports.gr/Superleague
  • Δείτε στιγμιότυπα αγώνων και δηλώσεις πρωταγωνιστών από το πρωτάθλημα Super League στο www.novasports.gr/WebTV
  • Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των μεταδόσεων Live Streaming στο www.novasports.gr/WebTV

Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη των αγώνων Super League. Novasports. Όλα για την ομάδα σου! novasports2