Ισόπαλες σε ένα χορταστικό 2-2 αναδείχθηκαν Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι της ημέρας στο Champions League!

Οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν δις με τον Ρονάλντο στο 17′ και τον Βαράν στο 68′, αλλά οι Γερμανοί ισοφαρίσαν ισάριθμες φορές, με τον Ομπαμεγιάνγκ στο 43′ και τον Σίρλε στο 87′. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δε δυσκολεύτηκε να νικήσει με 2-0 τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Στον 5ο Όμιλο, σημαντική εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0 πήρε η Τότεναμ στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (σκόρερ ο Σον στο 71′), ενώ η Μονακό «έσωσε» τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Λεβερκούζεν στο τελευταίο λεπτό των καιθστερήσεων, ισοφαρίζοντας με τον Γκλικ το γκολ του Ερνάντες από το 71′.

Στον 7ο Όμιλο, η Λέστερ στην παρθενική της εντός έδρας εμφάνιση σε αγώνα Champions League επικράτησε με 1-0 της Πόρτο με γκολ του Σλιμάνι στο 25′, ενώ η Κοπεγχάγη είχε πολύ εύκολο έργο απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, την οποία υπέταξε με σκορ 4-0.

Τέλος, στον 8ο Όμιλο η Γιουβέντους δεν είχε κανένα πρόβλημα στην έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την οποία συνέτριψε με 4-0 (Πιάνιτς, Ιγκουαΐν, Ντιμπάλα και Ντάνι Άλβες οι σκόρερ), ενώ έστω και δύσκολα η Σεβίλλη νίκησε με 1-0 τη Λιόν στο Σάντσεθ Πιθχουάν με γκολ του Μπεν Γεντέρ και ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου με τους «μπιανκονέρι».

Αναλυτικά Στις αποψινές αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική του Champions League σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

5ος ΟΜΙΛΟΣ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Τότεναμ         0-1

Μονακό – Λεβερκούζεν           1-1

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης     2-2

Σπόρτινγκ Λισ. – Λέγκια Βαρσ.  2-0

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Κοπεγχάγη – Μπριζ              4-0

Λέστερ – Πόρτο                 1-0

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Γιουβέντους 0-4

Σεβίλη – Λιόν                  1-0