Συνάντηση με τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ και πιστοποίηση της πρότασής του με… γνήσιο της υπογραφής επιδιώκει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι καλυμμένος από το προσχέδιο πρότασης που έχει σταλεί από τον υποψήφιο επενδυτή για την αγορά του 54,7% των μετοχών, ωστόσο δεν φέρει υπογραφή.

Προκειμένου να απομακρύνει και τις τελευταίες αμφιβολίες που υπάρχουν για την «ύπαρξη» του προσώπου και την αξιοπιστία του, ώστε να διασφαλίσει και το μέλλον του συλλόγου, ο «Τζίγκερ» ζητεί την πρόταση με υπογραφή, η οποία μάλιστα θα έχει την πιστοποίηση από δημόσια υπηρεσία της Σαουδικής Αραβίας ή την πρεσβεία της χώρας στην Αθήνα. Ακόμη, δε, καλύτερα για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, θα ήταν να συναντηθεί (ο ίδιος ή συνεργάτες του) από κοντά με τον πρίγκιπα στην Ελλάδα ή στη Σαουδική Αραβία.

Ακόμη και η αμφισβήτηση της ταυτότητας ενός μέλους της βασιλικής οικογενείας θεωρείται προσβλητική, από τη στιγμή που στα έγγραφα υπάρχει ο θυρεός της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο αναμένεται να βρεθεί λύση με την πιστοποίηση της ταυτότητας και του ενδιαφέροντος είτε από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα είτε από το ελληνικό προξενείο στην Τζέντα.

Από την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ διαρρέεται πως βιάζεται να ολοκληρωθεί το deal και να έρθει στην Ελλάδα, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμη και στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας. Αυτό προβλέπει πέρα από την άμεση καταβολή 20 εκατ. ευρώ, τουλάχιστον μία «ηχηρή» μεταγραφή το χειμώνα, άλλα 50 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι και εξελίξεις στο γήπεδο του Βοτανικού, το οποίο αντιμετωπίζει σαν μία πολύ καλή ευκαιρία για επενδύσεις ο πρίγκιπας.

Ίσως να μην προλάβει καν…

Από τη στιγμή που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα έχει στα χέρια του την πιστοποίηση της ταυτότητας του Σουλτάν Αλ Σαούντ και μπουν τα 20 εκατ. ευρώ που έχει δεσμευτεί πως θα βάλει άμεσα στην ΠΑΕ ο πρίγκιπας, το deal θα κλείσει, ίσως και μέσα στην εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως η Arboris Capital, που εμφανίστηκε στο προσκήνιο ζητώντας άδεια να φέρει επενδυτή για την αγορά του 90% της ΠΑΕ, πιθανώς να μην προλάβει καν να μπει στο «κόλπο». Το θέμα της εν λόγω εταιρείας θα συζητηθεί στο ΔΣ που αναμένεται να γίνει μέχρι την Παρασκευή, αλλά είναι σαφές πως ο χρόνος τελειώνει…

Άδεια η Παιανία

Μετά το διήμερο ρεπό, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς Καραγκούνη, Κατσουράνη, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Κουίνσι, Καντέ, Λαγό και Μαυρία. Αν σε αυτούς προστεθούν και οι τραυματίες, γίνεται σαφές πως ο Πορτογάλος προπονητής δεν μπορεί να δουλέψει όπως θα ήθελε. Το μεγάλο στοίχημα για τους «πράσινους» είναι να μην επηρεαστούν από τη μακρά διακοπή, καθώς μέχρι το ματς στην Ξάνθη την επόμενη Κυριακή (16/10) θα έχουν συμπληρώσει έναν μήνα χωρίς επίσημο ματς στα πόδια τους, μιας και το τελευταίο ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Πηγή: sport-fm.gr