Η αποδέσμευση του Μιλένκο Τέπιτς έγινε και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μπορεί να λογίζεται και πάλι παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο 35χρονος γκαρντ προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά στη δεύτερη θητεία του με τους «πράσινους», ενώ σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησής του για ένα χρόνο έναντι περίπου 250.000 ευρώ.

Ο «Σάρας» είχε προτάσεις ακόμη και με σχεδόν τριπλάσιες αποδοχές, αλλά η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και η επιθυμία να παραμείνει στην Αθήνα και κοντά στην οικογένειά του (έχει μία ενός έτους κόρη με την Ελληνίδα σύζυγό του) έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του.

Ο «Σάρας», μάλιστα, θα είναι σήμερα στην αποστολή που θα αναχωρήσει το μεσημέρι για τη Σόφια. Εκεί όπου οι πρωταθλητές θα πάρουν μέρος σε τουρνουά αντιμετωπίζοντας αύριο τη Λέφσκι (20:30) και την Πέμπτη την ΜΖΤ Σκοπίων (20:00).

Ακολούθως η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα μεταβεί απευθείας στην Κωνσταντινούπολη για το «Two Nations Cup», όπου θα παίξουν το Σάββατο (01/10, 18.30) με την Εφές Πίλσεν και την Κυριακή (02/10, 18.30) με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού θα είναι στα δύο αυτά τουρνουά, πέραν του «Σάρας», οι Νικ Καλάθης και Κώστας Καϊμακόγλου, αλλά θα απουσιάσουν οι Μάικ Μπατίστ και Στράτος Περπέρογλου, που θα συνεχίσουν θεραπείες για να επανενταχθούν στην ομάδα με την επιστροφή της από το εξωτερικό.

Πηγή: sportfm.gr