Η ΑΕΚ ξαναμπήκε στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ της Super League, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-1 (5΄ Γιόχανσον, 40΄, 69΄ Μπαρμπόσα – 54΄ Λέτο) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Βιγιαφάνιες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Απτόητη από την κούραση, η «Ένωση» βρήκε τον τρόπο -όχι μόνο να λυγίσει τον Παναθηναϊκό, αλλά να του ανταποδώσει την τριάρα της Λεωφόρου (3-1).

Με τον Γιόχανσον να στρώνει τον δρόμο (5’) και τον ασυγκράτητο Μπαρμπόσα να κάνει όργια (δυο γκολ) οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν μέσα σε αποθέωση στη νίκη, που τους φέρνει πάνω από τον σημερινό τους αντίπαλο και τους κρατά ολοζώντανους στη μάχη για την πρωτιά στα πλέι οφ.

Κατώτεροι των περιστάσεων οι παίκτες του Στραματσόνι, έχουν ως ελαφρυντικό το ότι έπαιζαν με δέκα παίκτες από τις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (λόγω αποβολής του Βιγιαφάνιες) αλλά δεν κατάφεραν τίποτα παραπάνω από το να μειώσουν προσωρινά το σκορ με τον Λέτο (54’).

Η βαθμολογία των πλέι οφ

ΠΑΟΚ 10 (7-2)

ΑΕΚ 8 (5-6)

Παναθηναϊκός 7 (6-5)

Πανιώνιος 1 (1-4)