Άμεση είναι η αντίδραση της ΠΑΕ Ηρακλής για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να κηρύξει αναρμόδιο το Διαιτητικό Δικαστήριο και να κρατήσει τον Αστέρα Τρίπολης στη Σούπερ Λίγκα.

Συγκεκριμένα, ο «Γηραιός» θα καταθέσει εντός της ημέρας ασφαλιστικά μέτρα για να μπλοκάρει τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και μέσα στην εβδομάδα θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια για να βρει εκεί το δίκιο του.

Μάλιστα, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ αναμένεται να στείλει επιστολή στην UEFA, ζητώντας την παρέμβαση του Μισέλ Πλατινί. Σε αυτή θα αναφέρονται αναλυτικά, τεκμηριωμένα και μεταφρασμένα όλα όσα έχουν διαδραματιστεί σχετικά με την ασφαλιστική ενημερότητα.

Η επιστολή ενδεχομένως να σταλεί και εντός της ημέρας στην UEFA και είναι δύσκολο να… χαθεί, αφού ο Μάριος Λευκαρίτης (αντιπρόεδρος της Συνομοσπονδίας) είναι πολύ καλός φίλος με τον Ανδρέα Παντελή.

Άλλωστε, ο πρόεδρος του Ηρακλή δήλωσε: «Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, δεν θα μας τρομάξει και δεν θα μας σταματήσει κανείς».

Ο Μαμαντού Μπαγκαγιόκο ενημερώθηκε για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, αλλά είπε στον κ. Παντελή πως δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στη Football League με τον Ηρακλή. Ο πρόεδρος του «Γηραιού» εγγυήθηκε στον επιθετικό από το Μάλι πως δεν υπάρχει πρόβλημα το συμβόλαιο και τα μπόνους που συμφώνησαν οι δύο άνδρες στη μεταξύ τους συνάντηση.

Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας ο Τζίμι Μανφρουά να πάει στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει στον Ηρακλή, αφού τόνισε στη διοίκηση ότι δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε κατηγορία με την ομάδα. Αντίθετα, ο Σιλβέν Μονσορό δεν πρόκειται να έρθει αν οι «κυανόλευκοι» δεν αγωνίζονται φέτος στη Σούπερ Λίγκα!

Πηγή: sport-fm.gr