Μία ψυχωμένη Βιγιαρεάλ, πάλεψε για τη νίκη απέναντι στη Λίβερπουλ ως το τέλος και… τα κατάφερε!

Σε μία εκπληκτική αντεπίθεση στα… χασομέρια (90’+2’), τα «κίτρινα υποβρύχια» σκόραραν με τον Άντριαν Λόπεθ και επέτρεψαν στους παραληρούντες οπαδούς τους στο «Μαδριγάλ» να πανηγυρίσουν τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορία τους και ταυτόχρονα, να συνεχίσουν τα όνειρα για τελικό!

Από μία μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν, τελικά, τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ αμφότερες είχαν και από ένα δοκάρι, σε ένα μέτριο, πάντως, παιχνίδι.  Η ρεβάνς, στο «Άνφιλντ», θα γίνει στις 5 Μαΐου.

Ισοπαλία «χρυσάφι» για την Σεβίλλη στην Ουκρανία

Είναι η διοργάνωσή της και το αποδεικνύει συνεχώς! Η Σεβίλλη πήρε σπουδαία ισοπαλία (2-2), που της δίνει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκρισή της, στην έδρα της Σαχτάρ με γκολ του Γκαμεϊρό στο 82′.

Το πρώτο ημίχρονο μπορείς κάλλιστα να το περιγράψεις με μια λέξη. ΜΑΓΙΚΟ! Τρομερός ρυθμός, η μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τρία γκολ. Η Σεβίλλη μπήκε με τα… μπούνια στο ματς και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6’. Ο Γκαμεϊρό βρήκε πολύ ωραία τον Βιτόλο, ο οποίος μέσα στην περιοχή με ωραία προσποίηση «χόρεψε» τον Ρακίτσκι και με πλασέ κάτω από τα πόδια του Πιατόφ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, εκεί που η Σαχτάρ έδειχνε να τα έχει χαμένα, είπε να… ξυπνήσει! Με κινητήριο μοχλό τον Μάρλος, που έκανε εκπληκτικό πρώτο 45λεπτο, κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς. Αρχικά, ο 27χρονος Βραζιλιάνος έπειτα από ασίστ του Ρακίτσκι δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει από το ύψος της περιοχής τον Σόρια (23’) και 13 λεπτά μετά, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος «σέρβιρε» το γκολ της ανατροπής στον Στεπανένκο.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε και μέχρι το 60ο λεπτό δεν υπήρχαν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ωστόσο, εάν κάποια ομάδα ήταν αυτή που έψαχνε το γκολ και φαινόταν ότι θα το πετύχει ήταν η Σεβίλλη. Όπως και έγινε. Αφού αρχικά στο 75’ ο Γκαμεϊρό σκόραρε με κοντινό πλασέ αλλά το γκολ του δεν μέτρησε, μιας και ο επόπτης τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ (φάνηκε να είναι στην ίδια ευθεία) και εν συνεχεία έχασε… δύο άχαστα, κατάφερε να πάρει το αίμα του πίσω από την άσπρη βούλα!

Στο 81’, λοιπόν, ο Βιτόλο έκανε την προσποίηση μέσα στην περιοχή, ο Φερέιρα έπεσε με τάκλιν και φάνηκε να τον βρίσκει και ο ρέφερι Μαρτσίνιακ υπέδειξε την παράβαση. Ένα λεπτό μετά, ο Γκαμεϊρό έδωσε την απάντησή του, καθώς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 2-2, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ενόψει της ρεβάνς.

Πηγή: sport-fm.gr

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/tin-torpilise/3162387