Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε μέσω του «Πρωταθλητή» ότι: «Ολυμπιακό είμαστε ένα. Κόσμος, πρόεδρος, διοίκηση, παίκτες, προπονητές είμαστε οικογένεια και ενωμένοι όσο ποτέ». Παράλληλα, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για την παρουσία του κόσμου των «ερυθρόλευκων» στο ντέρμπι και σχολίασε την παρουσία της ομάδας του στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Υποκλίνομαι στον κόσμο του Ολυμπιακού. Δεν απάντησε σε κανένα σημείο του αγώνα στις προκλήσεις που δέχθηκαν και συγκράτησαν το θυμό τους για όσα διαβάζουν στο πλαίσιο της προσπάθειας σπίλωσης των επιτυχιών του Ολυμπιακού», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είχαν εμπιστοσύνη στην ομάδα στηρίζοντάς την παρά το ξεκίνημα με το γκολ του Παναθηναϊκού. Αυτό συμβαίνει γιατί όλοι εμείς στον Ολυμπιακό είμαστε ένα. Κόσμος, πρόεδρος, διοίκηση, παίκτες, προπονητές είμαστε οικογένεια και ενωμένοι όσο ποτέ. Μόνο ο Ολυμπιακός έχει το προτέρημα να λειτουργεί έτσι. Στις άλλες ομάδες δεν βλέπουμε να συμβαίνει αυτό. Όμως θα πρέπει να ξέρουν όλοι και οι ειδικά οι αρμόδιοι που αποφασίζουν για τις τύχες του αθλήματος, ότι οι άλλοι πρέπει να γίνουν σαν τον Ολυμπιακό και όχι ο Ολυμπιακός σαν τους άλλους».

Για την επιτυχημένη διοργάνωση του ντέρμπι, επεσήμανε: «Δουλέψαμε πολύ για να γίνει ένα τέτοιο παιχνίδι επιπέδου Champions League και ήταν τεράστια η συνεισφορά του Μιχάλη Κουντούρη και του Κώστα Καραπαπά σε αυτό».