Ένας παλιός γνώριμος στο ελληνικό πρωτάθλημα προτάθηκε στον Ηρακλή. Ο λόγος για τον Μανούτσο Γκονσάλβες, ο οποίος τη σεζόν 2008-2009 είχε αγωνιστεί για ένα εξάμηνο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Στον «Γηραιό» θα εξετάσουν σοβαρά την περίπτωση του Ανγκολέζου επιθετικού μόνο στην περίπτωση που ο σύλλογος παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα.

Ο 28χρονος στράικερ ανήκει στη Βαγιαδολίδ, η οποία ωστόσο ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του, κάτι που ανοίγει το δρόμο στους Θεσσαλονικείς στην περίπτωση που θελήσουν να κινηθούν για την απόκτησή του.

Ο ύψους 1.88μ φορ ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπενφίκα ντε Λουάντα και από εκεί στην Πέτρο Ατλέτικο, με τη φανέλα της οποίας σκόραρε 34 φορές σε 78 παιχνίδια, προσελκύοντας το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τελικά και τον απέκτησε. Ωστόσο, στους «κόκκινους διαβόλους» έπαιξε μόλις μία φορά και μετά από δύο δανεισμούς σε Παναθηναϊκό και Χαλ μεταγράφηκε στη Βαγιαδολίδ, η οποία τον δάνεισε σε Μπουκασπόρ και Μανισασπόρ τις δύο τελευταίες σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr