Εγκαταλείπει την περίπτωση απόκτησης του Πάμπλο Ορμπάιθ ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τη βασκική «El Correo», που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές επί του θέματος. Παρότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεωρεί ότι ο 32χρονος άσος μπορεί να καλύψει ιδανικά το κενό στη μεσαία γραμμή της ομάδας του και είναι εφικτό να αποκτηθεί ακόμη και δανεικός με πολύ μικρό κόστος, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφονται σε άλλες λύσεις. Μάλιστα αναφέρεται πως ο Ορμπάιθ μετά την εξέλιξη αυτή έχει συμβιβαστεί με την ιδέα πως θα παραμείνει στην Μπιλμπάο, παρότι δεν φαίνεται να είναι στις πρώτες επιλογές του Μαρσέλο Μπιέλσα για τη θέση.

Τα λένε την Τετάρτη

Με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Αθήνα θα «κλείσει» το θέμα της απόκτησης μέσου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα έχει συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και αφού αναλυθούν όλα τα δεδομένα, θα γίνει η τελική κίνηση για την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Άλλωστε η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Παράλληλα, ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες του μήνα οι «ερυθρόλευκοι» είναι εφικτό να πετύχουν μία καλύτερη οικονομική συμφωνία για τον παίκτη που ψάχνουν.

Προπόνηση και της Παναγίας

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν κανονικά σήμερα, ανήμερα της Παναγίας. Η προετοιμασία βαίνει στην τελική της φάση και η τρέχουσα εβδομάδα περιλαμβάνει δύο σπουδαία φιλικά ματς, την Τετάρτη με τη Γαλατάσαραϊ στο «Καραϊσκάκη» και την Κυριακή με την Ίντερ στη Γενεύη. Από τα ματς αυτά, όπως και από την πρεμιέρα κόντρα στην Καβάλα το επόμενο Σάββατο (27/8), θα απουσιάσουν οι Τοροσίδης, Τζεμπούρ και Ιμπαγάσα.

Ο τελευταίος θα εκτιμηθεί την Τρίτη αν θα υποβληθεί σε επέμβαση ή θα ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία για τη ρήξη μηνίσκου που υπέστη. Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να επιστρέψει στη δράση πριν τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πηγή: sport-fm.gr