Με απρόοπτο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό «τελικό» με τον Ατρόμητο στον Περιστέρι (κι ενώ οι πράσινοι ζητούν να ανοίξει το πέταλο των φιλοξενούμενων, διαφορετικά να αναβληθεί ο αγώνας)!

Ο Μλάντεν Πέτριτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, δεν προπονήθηκε και μοιραία δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην προσπάθεια του τριφυλλιού να πάρει την πρόκριση μετά το 0-0 της Λεωφόρου.

Αντιθέτως «μέσα» είναι ο Τελάντερ που έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι, διεκδικώντας ενδεχομένως και μια θέση στο κέντρο της άμυνας μαζί με έναν εκ των Ταυλαρίδη-Μολέδο.

Κανονικά θα αγωνιστεί ο Μπεργκ ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους «εκλεκτούς». Υπενθυμίζεται πως έξω είναι οι τιμωρημένοι Ζέκα-Κουτρουμπής οι τραυματίες Εβαντζελίστα, Μαμούτε, Μπουμάλ, Σάντσεθ και ο ανέτοιμος Λέτο.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Νάνο, Λαγός, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Αμπέντ, Μολέδο, Βιγιαφάνιες, Στάικος και Ευαγγέλου.

Πηγή: sport-fm.gr