Λεφτά… δεν υπάρχουν, αλλά η διάθεση για βελτίωση περισσεύει στην ΑΕΚ! Πιστή στις υποσχέσεις πως θα δουλεύει με πάθος για να γίνεται καλύτερη, η «Ένωση» παρουσιάστηκε ως τέτοια στην Κέρκυρα (0-2)!

Διατηρώντας την αμυντική ασφάλεια και βρίσκοντας γκολ ακόμα και από… αναρμόδιους για το θέμα (Μανωλάς-Μάκος), οι «κιτρινόμαυροι» άρεσαν στα αποκαλυπτήρια τους επί ελληνικού εδάφους.

Πώς έπαιξε

Με το σύστημα που… σχεδόν αναγκαστικά δουλεύει μέχρι σήμερα ελλείψει χαφ (4-2-3-1) παρέταξε τους «κιτρινόμαυρους» ο Μανόλο Χιμένεθ. Σε αυτό, λοιπόν, δεν συμπεριλαμβάνονταν από την αρχή οι Δέλλας-Λυμπερόπουλος, με τους Κάλα-Γκερέιρο να παίρνουν τις θέσεις τους (και τον Ισπανό να κάνει ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα).

Έτσι, λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καράμπελας, Μανωλάς, Κάλα και Γεωργέας. Στα χαφ βρέθηκαν οι Γκέντσογλου-Καφές, στην τριάδα μπροστά τους οι Γκούντγιονσεν (αριστερά), Γκερέιρο (επιτελικός), Κάρλος (δεξιά) και προωθημένος ο Μπέλεκ.

Πηγή: sport-fm.gr