Επιταχύνονται οι διαδικασίες για απόκτηση αμυντικού χαφ στον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές ποτέ δεν είχαν σταματήσει να ασχολούνται με την ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση, απλά περίμεναν το τέλος της προετοιμασίας στην Ολλανδία για να αποφασίσουν οριστικά ότι πρέπει να κινηθούν οι διαδικασίες για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Άλλωστε προτού η αποστολή των «ερυθρολεύκων» αναχωρήσει για Έρμελο, Μαρινάκης και Βαλβέρδε συμφώνησαν να περιμένουν να τελειώσει και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας για να σιγουρευτούν που «πονάει» το ρόστερ της ομάδας και ύστερα να προχωρήσουν στην ή στις κινήσεις που απαιτούνται.

Η σημερινή εμφάνιση με την Χερενφέιν δεν ανησύχησε τους διοικούντες τον πειραϊκό σύλλογο, ωστόσο κατέδειξε και πάλι την ανάγκη προσθήκης ενός «κόφτη» πρώτης γραμμής, ειδικά από τη στιγμή που ο Ουρτάδο δεν ανταποκρίνεται στον ρόλο του.

Έτσι, λοιπόν, με την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και τελικά πριν από το φιλικό με την Γουέστ Μπρομ στις 4 Αυγούστου, φουλάρουν για την απόκτηση αμυντικού χαφ, εξετάζοντας τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί και όχι μόνο.

Πηγή: sport-fm.gr