Ενθουσιασμένος ο Αλφρεντ Φινμπόγκασον για την επιστροφή στην Εθνική Ισλανδίας μίλησε για τα όσα έζησε τις τελευταίες εβδομάδες στον Ολυμπιακό, αλλά και το Euro που έρχεται.

Το γκολ στο «Emirates», αλλά και ο χρόνος που παίρνει από τον Μάρκο Σίλβα του έχουν ανεβάσει την ψυχολογία στα ύψη «Ημουν χαμογελαστός όλη τη μέρα, ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα, έπειτα από μια πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασα. Δούλεψα σκληρά και μπορώ να εκτιμήσω αυτές τις στιγμές.

Άλλωστε, ένας από τους λόγους που ήρθα στον Ολυμπιακό ήταν για να παίξω σε αυτά τα ματς. Συμμετέχω σε ένα από τα κορυφαία τουρνουά στον κόσμο και το ξεκίνημα ήταν τέλειο για μένα» τόνισε αρχικά ο Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός απάντησε και στον ανταγωνισμό που υπάρχει με τον Ιντέγιε :«Φυσικά και δεν ήμουν χαρούμενος, ήμουν αρκετά στεναχωρημένος, αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει ανταγωνισμός παντού και το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά, να αρπάξω την ευκαιρία και νομίζω πως τα έχω καταφέρει».

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού θέλει να βρεθεί στα γήπεδα της Γαλλίας και είναι έτοιμος να τα καταφέρει: «Θα προσπαθώ κάθε εβδομάδα να αποδεικνύω την αξία μου, ώστε να βρεθώ με την υπόλοιπη ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Πηγή: gazzetta.gr