Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ο Νίκος Παππάς βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Pierce College και μίλησε στους φοιτητές για όλα!

Απ’ το αν φαντάζεται τον εαυτό του στα ερυθρόλευκα (κάτι που απέκλεισε), για το είδωλό του στα παιδικά του χρόνια, για το πώς βλέπει την μέχρι τώρα πορεία του στον Παναθηναϊκό κι εν γένει στο μπάσκετ, για το αν πιστεύει πως θα ‘ναι ο νέος ηγέτης του τριφυλλιού μετά την αποχώρηση Διαμαντίδη, για την απόσυρση του Σπανούλη από την Εθνική ομάδα και… άλλα!

«Να πάω στον Ολυμπιακό; Απίθανο έως αδύνατο», είπε… αφοπλιστικά σε ερώτηση για να προσθέσει πως «στα τρία χρόνια που είμαι στον Παναθηναϊκό, είμαι πολύ ικανοποιημένος από το περιβάλλον και τους ανθρώπους. Δεν έχω κανέναν λόγο να πάω αλλού».

Για το αν θεωρεί τον εαυτό του επόμενο ηγέτη του Παναθηναϊκού, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη, το επόμενο καλοκαίρι: «Ο Διαμαντίδης είναι τεράστιος αθλητής. Απολαμβάνω κάθε προπόνηση μαζί του. Θα ήταν ευχής έργο για εμένα να βαδίσω στα χνάρια του. Αλλά αυτό που προσπαθώ τώρα είναι να “χτίσω” το δικό μου… μονοπάτι. Δε συμφωνώ με αυτό που λες ότι είμαι ο επόμενος ηγέτης».

Για την απόφαση του Βασίλη Σπανούλη να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα: «Ο Σπανούλης έχει καταφέρει πάρα πολλά στην καριέρα του. Ξέρει καλύτερα από τον καθένα πότε πρέπει να αποχωρήσει. Την ίδια ώρα όμως υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά να αναπληρώσουν το κενό και να συνεχίσουν έτσι την καλή πορεία της Εθνικής που μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια».

Για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό: «Δυστυχώς λόγω του τραυματισμού μου δεν θα είμαι σε θέση να παίξω. Ελπίζω ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να νικήσουμε. Παναθηναϊκός είμαστε και πάντα παίζουμε για να κερδίσουμε. Είτε παίζουμε στο ΣΕΦ, είτε αλλού. Αυτός είναι πάντα ο στόχος μας. Είναι ιδιαίτερο ματς, καθώς θα είναι το πρώτο και για τους δύο, αλλά έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση».

Πηγή: sport-fm.gr