Οι σκέψεις αποχώρησης του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου δεν έχουν εξαφανιστεί, αλλά… υποχωρούν. Όχι γιατί αυτά που τους πλήγωσαν (απώλεια πρωταθλήματος, διαιτησία, βία κλπ.) εξαφανίστηκαν, αλλά γιατί οι ιδιοκτήτες την ΚΑΕ Ολυμπιακός υποδέχτηκαν με ικανοποίηση τις αντιδράσεις οργανωμένων και μη οπαδών, Τύπου, φίλων, ακόμη και του Βαγγέλη Μαρινάκη στο άκουσμα πως εξετάζουν το ενδεχόμενο να τα βροντήξουν.

Κι αφού μέτρησαν τις δυνάμεις τους, όλα δείχνουν πως θα παραμείνουν στο πόστο τους και θα συνεχίσουν την προσπάθεια να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Όχι μόνο με τα εκατομμύρια ευρώ που δαπανούσαν ως τώρα, αλλά πλέον αντιμετωπίζοντας πιο δυναμικά αυτά που τους ενοχλούν στο χώρο του μπάσκετ.

Περικοπές, αλλά με μέτρο…

Δεδομένο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν θα ξοδέψει ανεξέλεγκτα χρήματα. Θα απαλλαγεί από κάποια βαριά συμβόλαια παικτών που δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες και τα νέα που θα κάνει δεν θα φτάνουν στα επίπεδα των παλαιότερων (π.χ. Παπαλουκά και Σπανούλη), ωστόσο το μπάτζετ δεν αναμένεται να κατέβει πολύ χαμηλά και θα είναι αρκετό για να δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς που εξακολουθεί να χαίρει της εμπιστοσύνης των διοικούντων. Παράλληλα φαίνεται πως δεν θα γίνουν προτάσεις μείωσης συμβολαίων σε παίκτες με υψηλές αποδοχές.

Τίποτα (ακόμη) για Μίλος

Ισπανικά ΜΜΕ φέρουν την Μπαρτσελόνα έτοιμη να προσφέρει γη και ύδωρ για να αποκτήσει τον Μίλος Τεόντοσιτς. Σημειώνεται πως ο Σέρβος γκαρντ έχει συμβόλαιο ως το 2012, το οποίο μπορεί να «σπάσει» αν προκύψει ομάδα που θα προσφέρει 1,3 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός δεν καταθέσει ισόποση πρόταση με αυτή που θα γίνει στον παίκτη. Για την ώρα τέτοια πρόταση δεν έχει φτάσει από πουθενά.

Πηγή: sport-fm.gr