Ο Παναθηναϊκός ορέγεται τη νίκη που θα τον στέψει για 32η φορά στην ιστορία του πρωταθλητή, αλλά ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος για την ισοφάριση στον αποψινό τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1. Στην αποστολή ο Περπέρογλου για τους «πράσινους», Κέσελ αντί Παπανικολάου στην 12άδα των «ερυθρόλευκων».

21:46 Το ΟΑΚΑ είναι πλέον γεμάτο και ο κόσμος χειροκροτεί όρθιος τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που μπαίνει στο γήπεδο.

21:30 Στο ΟΑΚΑ βρίσκεται και ο πολίστας του ΠΑΟ, Γιώργος Αφρουδάκης.

21:26 Στο παρκέ μπαίνουν οι δύο ομάδες, πρώτα ο Παναθηναϊκός με τις εξέδρες να αποθεώνει τους “πράσινους” και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός. Τα πρώτα αντικείμενα πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο.

21:23 Στο γήπεδο και ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

21:13 Οι δύο ομάδες έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια, ωστόσο στο γήπεδο κάνουν την εμφάνιση τους δύο πρώην “πράσινοι” οι Μίχαελ Κοχ και Γιάννης Γκαγκαλούδης, που καταχειροκρότούνται από τους φιλάθλους.

21:00 Το ΟΑΚΑ αρχίζει να γεμίζει, περίπου στους 7.000 οι «πράσινοι» φίλαθλοι.

20:50 Αυξάνονται εκατέρωθεν οι παίκτες στο γήπεδο. Έρτσεγκ, Χαλπερίν, Γλυνιαδάκης, Μπατίστ, Τέπιτς, Νίκολας, Βουγιούκας και Μάριτς έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Παπαλουκάς, Λούκας, Σπανούλης, Πρίντεζης, Μπουρούσης, Κέσελ, Πεκελάνος, Μαυροκεφαλίδης, Χαλπερίν, Γλυνιαδάκης, Έρτσεγκ, Τεόντοσιτς

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Τέπιτς, Μάριτς, Περπέρογλου, Μπατίστ, Φώτσης, Σάτο, Νίκολας, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Βουγιούκας, Καλάθης, Καϊμακόγλου

20:40 Στο παρκέ και οι Πρίντεζης και Καϊμακόγλου.

20:30 Στο παρκέ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού οι Σάτο και Καλάθης, ενώ για τον Ολυμπιακό σουτάκια κάνουν οι Τεόντοσιτς, Μαυροκεφαλίδης και Λούκας. Αποδοκιμασίες για τους Πειραιώτες, ενώ πέφτουν και οι πρώτες… κροτίδες.

20:05 Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κάνει την είσοδο του στο παρκέ και χειροκροτείται από τους 3.000 φιλάθλους που βρίσκονται -μέχρι στιγμής- στο γήπεδο.

Συνοδεία 300 περίπου δικύκλων, οπαδών της ομάδας, αναχώρησε λίγο πριν τις οκτώ για το ΟΑΚΑ -από το ξενοδοχείο όπου διέμενε- η αποστολή του Ολυμπιακού.

Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Μάριτς, Περπέρογλου, Μπατίστ, Φώτσης, Σάτο, Νίκολας, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Βουγιούκας, Καλάθης, Καϊμακόγλου

Ολυμπιακός (Ντούσαν Ίβκοβιτς):
Παπαλουκάς, Λούκας, Σπανούλης, Πρίντεζης, Μπουρούσης, Κέσελ, Πεκελάνος, Μαυροκεφαλίδης, Χαλπερίν, Γλυνιαδάκης, Έρτσεγκ, Τεόντοσιτς

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητές: Πηλοΐδης, Τανατζής, Καρακατσούνης

Πηγή: sport-fm.gr