Συνάντηση με τον μάνατζερ του Φράνκο Κοστάντσο, Σιτερσπίλερ, είχε ο Εντουάρντο Μαθία το βράδυ της Δευτέρας. Οι δύο άνδρες τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, χωρίς ωστόσο να κλείσει η μεταγραφή, κάτι που δεν είναι απίθανό να γίνει εντός των προσεχών ημερών. «Δεδομένο ότι θα φύγω» δήλωσε ο γκολκίπερ της Βασιλείας. Στενό μαρκάρισμα σε Πισάρο.

Στο χέρι του Ολυμπιακού είναι η απόκτηση του Φράνκο Κοστάντσο, αφού μέχρι στιγμής παίζει… χωρίς αντίπαλο. Η συνάντηση του Μαθία με τον Σιτερσπίλερ έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αλλά το deal δεν έγινε λόγω Παναθηναϊκού. Όταν είχε έρθει στην Ελλάδα ο δεύτερος για τη μεταγραφή του Χούλιο Κρους στους «πράσινους», είχε ζητήσει μία μεγάλη προμήθεια, που έφτανε συνολικά στο ένα εκατομμύριο ευρώ και γι’ αυτό είχε χαλάσει τη μεταγραφή. Τώρα θέλει, αναλογικά με τα χρήματα του Κοστάντσο, προμήθεια για να κλείσει τον παίκτη στον Ολυμπιακό, κάτι που δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Άλλωστε, ο ίδιος ο Κοστάντσο, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Βασιλεία, τόνισε: «Είναι δεδομένο ότι θα φύγω. Έχω τρεις προτάσεις στα χέρια μου και θα διαλέξω την καλύτερη οικονομικά, γιατί η γυναίκα μου περιμένει το τρίτο παιδί μας».

Ερωτηθείς, ωστόσο, για τον Ολυμπιακό απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω για ομάδες».

Οι «αντίπαλοι» των Πειραιωτών είναι μέχρι στιγμής οι Κατάνια και Ουντινέζε, ομάδες που εύκολα μπορούν να βάλουν… κάτω.

«Πρεσάρει Πισάρο ο Ολυμπιακός»

Ταξίδι για τον Νταβίντ Πισάρο ετοιμάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τους Ιταλούς δημοσιογράφους, οι οποίοι τονίζουν ότι «ο Ολυμπιακός πρεσάρει τον μέσο της Ρόμα. Οι Πειραιώτες ποντάρουν στις καλές σχέσεις με τους “τζιαλορόσι” για να αποκτήσουν τον Χιλιανό». Οι Ρωμαίοι, άλλωστε, έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Ντενίλσον, αντί του ποσού των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr