Για τη μάχη των πλέι οφ μίλησε ο προπονητής της Καβάλας, Γιάννης Μαντζουράκης και σχολίασε τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έδωσαν φιλικό οι Αργοναύτες, χαρακτηρίζοντας τον σαν φαβορί για την πρώτη θέση μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον σταθμό «Libero107,4»:

«Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες, βρίσκει σε κατάσταση όχι καλή σχεδόν όλο το οικοδόμημα του Παναθηναϊκού, είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ και το Βόλο. Διαθέτει σταθερότητα και περισσότερη εμπειρία στη διαδικασία, τουλάχιστον από το Βόλο, γιατί συμμετείχε ξανά στα πλέι οφ. Βγάζει μια σταθερότητα εδώ και χρόνια, οι περισσότεροι παίκτες του βγάζουν μια τριβή. Έχει καλύτερη σταθερότητα από τις άλλες ομάδες με τις οποίες θα αγωνιστεί στο μίνι πρωτάθλημα. Αυτό είναι το ατού του, ξεκουράστηκε κιόλας τελευταία. Αν πάρει τον Παναθηναϊκό, τίθεται επικεφαλής μαζί του».

Για το φιλικό που έληξε 5-0:

«Δεν πρέπει να παρασυρθεί ο ΠΑΟΚ από το μεταξύ μας φιλικό. Στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερο ρυθμό, καλύτερη προετοιμασία, εμείς είχαμε πολλές ελλείψεις. Μη ξεχνάτε ότι μας έφυγαν δώδεκα παίκτες, κάναμε πολλά λάθη. Ουσιαστικά ήταν ένα απρογραμμάτιστο για μας παιχνίδι».

Για την δυσκολία που είχε ο ΠΑΟΚ στο γκολ στο πρωτάθλημα:

«Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που όταν είναι το παιχνίδι στο 0-0, βρίσκεται πάντα κοντά στη νίκη. Πιστεύω θα πάει καλά. Όλα τα παιχνίδια στα πλέι οφ δεν είναι του σκορ, αλλά του 1-0».

πηγή: gazzetta