Κάτι παραπάνω από… περιγραφικός, για το πόσο σημαντικό είναι το φετινό Κύπελλο για την ΑΕΚ, έγινε ο Σταύρος Αδαμίδης.

Αποχαιρετώντας τους παίκτες ενόψει του τριήμερου ρεπό για το Πάσχα, ο πρόεδρος της «Ένωσης» ευχήθηκε για τις γιορτές και τους υπενθύμισε ότι… τέτοιες πρέπει να ακολουθήσουν και το «ματς της εικοσαετίας, όπως έχει διαμορφωθεί» με τον Ατρόμητο.

Απόντος του Μανόλο Χιμένεθ (που έχει αναχωρήσει ήδη για την Ισπανία και δεν έδωσε το «παρών» στην τελευταία προπόνηση), ο Αδαμίδης πήγε στα αποδυτήρια, προκειμένου να… ξεπροβοδίσει τους «κιτρινόμαυρους» για τις γιορτές. Αφού τους ευχήθηκε καλό Πάσχα, λοιπόν, και να περάσουν όμορφα με τους δικούς τους ανθρώπους, ο πρόεδρος της ΑΕΚ φρόντισε να τους κρατήσει σε εγρήγορση ενόψει του τελικού που θα ακολουθήσει:

«Το επόμενο παιχνίδι μας δεν είναι απλά ένας τελικός και το παιχνίδι της χρονιάς. Είναι για εμάς το παιχνίδι της εικοσαετίας, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες. Θα σημαίνει πολλά για εμάς η κατάκτηση του τροπαίου. Είναι πολύ σημαντική προοπτική για τον σύλλογο αυτό το Κύπελλο. Δεν πρέπει να απογοητεύσουμε ξανά τον κόσμο μας, που έχει εξαντλήσει τα εισιτήρια και δείχνει ότι θέλει να στηρίξει την προσπάθεια σας και να πανηγυρίσει το τρόπαιο».

Πηγή: sportfm.gr