Έχουν πληθύνει το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα από την Ιταλία που θέλουν την Φιορεντίνα να έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα το όνομα του Σεμπαστιάν Λέτο.

Οι «Βιόλα»είναι πολύ πιθανό να αναζητήσουν παίκτη για τη θέση αυτή, αν δώσουν με μεταγραφή τον Βάργκας και έτσι φέρονταν να έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του παίκτη για να έχουν  πρόσφορο έδαφος όταν χρειαστεί.

Μάλιστα η σιγή ιχθύος που κράτησε ο τεχνικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Πανταλέο Κορβίνο, όταν ρωτήθηκε από Ιταλούς δημοσιογράφους για το θέμα, φούντωσε τα σενάρια για την ύπαρξη σχετικού ενδιαφέροντος από τη μεριά του ιταλικού συλλόγου.

Παρόλα αυτά, λίγο αργότερα ο τεχνικός διευθυντής της Φιορεντίνα ήταν πιο ξεκάθαρος, τονίζοντας πως δεν είχε καμία επαφή με τον Παναθηναϊκό ή τον παίκτη για το θέμα.

«Δεν γνωρίζω τίποτα για αυτή την περίπτωση. Δεν έχω ασχοληθεί, ούτε έχω μιλήσει με κάποιον από την ομάδα ή την πλευρά του παίκτη. Ακόμα όμως και έρθω σε επαφή με τον Κοσεντίνο (σ.σ. μάνατζερ του Λέτο), αυτό δεν σημαίνει ότι θα συζητήσουμε για τον Λέτο. Άλλωστε έχουμε ακόμα στην ομάδα μας τον Βάργκας και προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πρόταση σε εμάς για αυτόν, οπότε δεν ψάχνουμε παίκτη για τη θέση αυτή», ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του Κορβίνο στα Πράσινα Νέα, το οποίο βάζει ουσιαστικά τέλος στις -συγκεκριμένες- φήμες για τον Αργεντινό.

πηγή: prasinanea