Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα γραφεία της ΕΟΚ μεταξύ της διοίκησης της ομοσπονδίας και των εκπροσώπων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για να αποφασιστεί πότε και με ποιες συνθήκες θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου.

Η ομοσπονδία έχει βρει κάποιες προτεινόμενες ημερομηνίες, τις οποίες θα θέσει υπόψη των «αιωνίων» και με τη σύμφωνη γνώμη τους θα οριστεί πότε θα διεξαχθεί ο μεγάλος αγώνας. Όλα δείχνουν πως το ματς θα γίνει τελικά ημέρα Τετάρτη κι όχι Κυριακή, ενώ επικρατέστερη ημερομηνία φαντάζει η 27η Απριλίου (Τετάρτη του Πάσχα), καθώς είναι αρκετά πριν το Final Four και όχι λίγο πριν τα play-offs της Α1. Οποιαδήποτε ημερομηνία επιλεγεί θα γίνει σε συνεννόηση και με τον ΕΣΑΚΕ, καθώς στο καλεντάρι δεν υπάρχουν κενά.

Σημειώνεται πως οι «αιώνιοι» έχουν υποχρεώσεις στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, που αρχίζουν στις 22 Μαρτίου και θα τελειώσουν μεταξύ 29 Μαρτίου και 6 ή 7 Απριλίου. Παράλληλα, εφόσον μία ή και οι δύο ομάδες προκριθούν στο φάιναλ φορ, θα έχουν υποχρεώσεις στη Βαρκελώνη στις 6 και 8 Μαΐου.

Όσο για το ποιοι θα βρίσκονται στις εξέδρες, πρόθεση της ΕΟΚ, αλλά και των ομάδων, είναι να γίνει ο αγώνας με φιλάθλους. Ο τελευταίος λόγος, ωστόσο, ανήκει στην αστυνομία η οποία και θα πρέπει να εγγυηθεί για την ασφάλεια.

Πηγή: sport-fm.gr