Η «συγγνώμη» από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Cope» δεν αρκούσε στην Μπαρτσελόνα. Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά κατά του ισπανικού μέσου, το οποίο μετέδωσε το βράδυ της Κυριακής ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε την αύξηση των ελέγχων ντόπινγκ έχοντας πληροφορίες περί συνεργασίας των Καταλανών με ύποπτους γιατρούς.

Όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος της «Μπάρτσα», Τόνι Φρέισα, η διοίκηση του συλλόγου ζητεί την αποκατάσταση της αλήθειας καθώς πρόκειται για μία σοβαρή επίθεση σε βάρος της φήμης και του ονόματος της ομάδας, των παικτών και των γιατρών της.

Παράλληλα ζητεί να μάθει την πηγή της πληροφόρησης του μέσου και-παρότι δεν υιοθετεί τον ισχυρισμό του ραδιοφωνικού σταθμού πως αυτή προερχόταν από τη Ρεάλ Μαδρίτης-επισημαίνει πως αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο θα… πράξει τα δέοντα. Πάντως σημείωσε πως ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, επικοινώνησε το πρωί της Τρίτης με τον ομόλογό του της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, διαβεβαιώνοντάς τον πως η «βασίλισσα» δεν σχετίζεται καθόλου με όσα μετέδωσε το συγκεκριμένο μέσο.

Πηγή: sport-fm.gr