Έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του ΠΑΟΚ από τον Μάκη Χάβο πριν την έναρξη της προπόνησης. Δεν τους τα έψαλε μόνο για την μέτρια συνολικά εμφάνιση, αλλά για την κακή νοοτροπία που επέδειξαν στο δεύτερο μέρος.

«Μέχρι το 30′ είχαμε καλή εικόνα, κάναμε ευκαιρίες, αλλά σε τέτοια παιχνίδια όταν μας δίνεται η ευκαιρία δεν πρέπει να την αφήνουμε να πηγαίνει χαμένη. Θα μπορούσαμε στο καλό μας σημείο να έχουμε πάρει ένα πέναλτι και ο αντίπαλός μας να παίζει με δέκα, αλλά την κατάσταση που επικρατεί στο πρωτάθλημα την ξέρετε», είπε, αναφερόμενος στη διαιτησία.

«Αυτό που μας στεναχώρησε όλους είναι η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, όπου όλη η ομάδα λειτούργησε απείθαρχα. Αν ξαναδιαπιστώσω ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που προσπαθούν μόνοι τους να πάρουν το παιχνίδι, την επόμενη ημέρα θα είναι σπίτια τους», προειδοποίησε ο Έλληνας τεχνικός.

«Εξακολουθώ να έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα, έχουμε έναν αγώνα την Τετάρτη που ξέρετε τη σημασία του και οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι εκεί για να ανατρέψουμε την εικόνα», δίνοντας το σύνθημα για θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Τα είπαν Ζαγοράκης-παίκτες
Συζήτηση σε δύο… γύρους, αρχικά με όλους τους παίκτες, είχε ο Θοδωρής Ζαγοράκης πριν ξεκινήσει η προπόνηση του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι θα τηρηθεί με συνέπεια το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών, ενώ στο δεύτερο μέρος της κουβέντας, μίλησαν για το οικονομικό και μια σειρά από άλλα θέματα. «Είμαστε μία οικογένεια. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από όσα ειπώθηκαν», είπε ο τεχνικός διευθυντής, Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος ήταν παρών.

Η δυσαρέσκεια για τα… μηνιάτικα που τους οφείλονται, εκφράστηκε με αποχή την Παρασκευή από την προπόνηση, κάτι που επέφερε την παρέμβαση του Ζαγοράκη, μιας και παραμονή της πρώτης κόντρας με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου δεν θέλει και πολύ για να διαταραχθεί το κλίμα.

Σήμερα πέρασε από τη Σουρωτή, συνοδεία του Κωνσταντινίδη και μίλησε ανοιχτά, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό. Πρώτα παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια πιο διεξοδικά με κάποιους από αυτούς. Σε καλό κλίμα απ’ ότι φαίνεται και από την ατάκα του άμεσου συνεργάτη του που ήταν παρών. «Είμαστε μία οικογένεια. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από όσα ειπώθηκαν», είπε ο Κωνσταντινίδης.

Πηγή: sportfm.gr