Την εμπιστοσύνη της διοίκησης, των παικτών, αλλά και του κόσμου του Παναθηναϊκού απολαμβάνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού επιθυμία όλων είναι να παραμείνει και την επόμενη σεζόν ο Πορτογάλος, ο οποίος ωστόσο ζητά… εγγυήσεις. Μέσα στην εβδομάδα ξεκαθαρίζει το θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του Λουκά Βύντρα, ενώ ακολουθεί η περίπτωση αλλά και τα μεταγραφικά.

Η αγωνιστική άνοδος του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που ανέλαβε τα «ηνία» της ομάδας ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι αδιαμφισβήτητη. Ο 64χρονος προπονητής έχει καταφέρει στο λίγο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στον «πράσινο» πάγκο, να παρουσιάσει ένα πολύ καλό δείγμα της δουλειάς του, το οποίος έχει εκτιμηθεί δεόντως. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα παρουσιάζεται δουλεμένη, με σύστημα και στόχο στον αγωνιστικό χώρο, στα στημένα, την τακτική, αλλά και την ψυχολογία, ενώ και ατομικά οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» είναι βελτιωμένοι.

Όλα αυτά έχουν οδηγήσει τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να ετοιμάζει πρόταση παραμονής στο Φερέιρα, στον οποίον σκέφτονται να προσφέρουν διετές συμβόλαιο. Ο Πορτογάλος προπονητής από την πλευρά του ζητάει μια σταθερή διοίκηση και ένα ξεκάθαρο μπάτζετ από την αρχή, ώστε να ξέρει πως μπορεί να κινηθεί και να δημιουργήσει σταθερές βάσεις για το μέλλον. Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα γίνει, όπως όλα δείχνουν, προς τα τέλη Μαρτίου.

Πηγή: sport-fm.gr