Στη σημασία που έχει το «τρίποντο», το οποίο πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τρίτης, επικρατώντας με 3-2 της Μπλάκπουλ εκτός έδρας στάθηκε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη συνέντευξη Τύπου της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, αλλά ανέτρεψαν το σκορ και επικράτησαν των γηπεδούχων, αυξάνοντας τη διαφορά τους από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στους πέντε βαθμούς.

«Ήμασταν αλλού στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Γιουνάιτεντ είναι μια βιομηχανία αποτελεσμάτων και η νίκη που ήρθε τελικά, ίσως αποδειχθεί πολύ σημαντική στο τέλος της σεζόν» τόνισε ο Σκωτσέζος τεχνικός μετά τη λήξη της αναμέτρησης, συμπληρώνοντας: «Είπα σε όλους τους παίκτες μου ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά αν παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Για την είσοδο των Ράιαν Γκιγκς και Χαβιέ Ερνάντες, οι οποίοι άλλαξαν τη ροή του αγώνα επεσήμανε: «Χρησιμοποίησα τον Ρούνεϊ ως πλάγιο επιθετικό στο πρώτο μέρος, αλλά όταν είσαι πίσω στο σκορ με 2-0 και σου απομένει μόνο μισή ώρα παιχνιδιού πρέπει να ρισκάρεις. Το ρίσκο ήταν η αλλαγή του Χαβιέ, ο οποίος βοήθησε στο να γίνει η ανατροπή».

Πηγή: sport-fm.gr