Χρήμα για μεταγραφές μπορεί να μην υπάρχει διαθέσιμο, αλλά από σενάρια… δόξα τω Θεώ στην ΑΕΚ! Κι αυτό διότι, πέρα από τις (γνωστές) εγχώριες περιπτώσεις, με την «Ένωση» συνδέονται τέτοιες και εκτός συνόρων.

Η τελευταία από αυτές αφορά τον 26χρονο μεσοεπιθετικό της Λάτσιο, Μουράντ Μεγκνί, τον οποίο -σύμφωνα με ιταλικές και γαλλικές ιστοσελίδες- προσπαθούν να αποκτήσουν οι «κιτρινόμαυροι».

Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, ο Γαλλοαλγερινός χαφ των Ρωμαίων θέλει να αποχωρήσει από τη Λάτσιο, στην οποία δεν μπόρεσε να συμπληρώσει περισσότερες από 48 συμμετοχές (και 3 γκολ) από το 2007 που μεταγράφηκε από την Μπολόνια -κυρίως λόγω τραυματισμών.

Ο τελευταίος, μάλιστα, από αυτούς (τον Δεκέμβρη του 2009) ήταν και ο πιο καθοριστικός, καθώς δεν του επέτρεψε να κάνει περισσότερες από 7 συμμετοχές πέρυσι και τον άφησε εκτός πλάνων (αν και υγιής) για φέτος.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, λοιπόν, ο Μεγκνί έχει κινήσει ήδη το ενδιαφέρον των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ -με την «Ένωση», μάλιστα, να παρουσιάζεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τη Λάτσιο, για την παραχώρησή του ως δανεικού.

Πάντως -ανεξάρτητα από τη δόση αλήθειας που έχει το θέμα- ο Μεγκνί ίσως αποτελούσε ενδιαφέρουσα περίπτωση, καθώς είναι διεθνής με την Αλγερία (και παλιότερα με τις μικρές εθνικές της Γαλλίας), ενώ έχει στο ενεργητικό του συνολικά 120 συμμετοχές στην Ιταλία (με τις φανέλες των Μπολόνια και Λάτσιο).

Πηγή: sportfm.gr