Έγγραφο στο οποίο ο διοικητής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» ζητά από τους διευθυντές των τμημάτων να εξετάζουν κατά προτεραιότητα τους VIP θεατές του τελικού του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα έφερε στη δημοσιότητα η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, στο σχετικό έγγραφο, το οποίο υπογράφει ο διοικητής του νοσοκομείου, Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, αναφέρονται τα εξής…

«Εν όψει της διεξαγωγής του τελικού του CONFERENCE CUP στην OPAP ARENA στις 29/05/2024 σας ενημερώνουμε ότι το Νοσοκομείο τίθεται σε 24ωρη ετοιμότητα κατά τις 28, 29, και 30/05/2024, για την αντιμετώπιση των VIP (διαπιστευμένων και φιλάθλων), που θα διαμένουν στα Ξενοδοχεία “Μεγάλη Βρετάνια”, “Grand Hyatt” και “Marriot Athens”.

Τα περιστατικά, τα οποία θα προσέλθουν, θα πρέπει να καταγράφονται σε ξεχωριστή λίστα στο Γραφείο Κινήσεως και θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην εξέτασή τους και διεξαγωγή όλων των απαραίτητων εξετάσεων, εφόσον χρειαστεί. Την όλη διαδικασία θα συντονίζει ο Αναπληρωτής Διοικητής κος Βεν. Μπατής».

Έγγραφο νοσοκομείο Ευαγγελισμός

Ανάρτηση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος

Σε ανάρτησή της για το θέμα η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσκομειακών Γιατρών Ελλάδος αναφέρει τα εξής…

«Είσαι εργαζόμενος, άνεργος, συνταξιούχος, κανονικός άνθρωπος; Αν αρρωστήσεις κάτω αριστερά, στην εικόνα, σε φορείο μαζί με άλλους ποιος ξέρει πόσους ασθενείς, σα σαρδέλα παστωμένος στο ΤΕΠ, περιμένοντας ώρες να εξεταστείς, με το προσωπικό να κάνει ακροβατικά, για να μπορέσει να σε προσεγγίσει. Αν είσαι vip, πλούσιος, θεατής του τελικού ποδοσφαίρου απ’ τους λίγους και κάτοικος ακριβών ξενοδοχείων του κέντρου, κάτω δεξιά στην εικόνα. Ευαγγελισμός μόνο για σένα. Κατά προτεραιότητα (άσχετα του τι έχεις) και με το προσωπικό (αυτό, το ίδιο εξουθενωμένο, που τις άλλες μέρες κάνει ακροβατικά) σε τριήμερη ετοιμότητα, ασχέτως αν έχει να πάρει ρεπό η άδεια μήνες ή αν έχει κάνει απανωτές εξοντωτικές εφημερίες.

Δύο εικόνες χίλιες λέξεις. Για την πλέμπα ράντζα και αναμονές, για τους προύχοντες δημόσια νοσοκομεία σε prive λειτουργία, κατά προτεραιότητα και με ξεχωριστή καταγραφή, γιατί έτσι αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας τα πράγματα. Αυτούς υπηρετούν και γι’ αυτούς δουλεύουν. Τα υπόλοιπα περί δημόσιας δωρεάν υγείας για όλους είναι για λαϊκή κατανάλωση. Ντροπή!».

Είσαι εργαζόμενος, άνεργος, συνταξιούχος, κανονικός άνθρωπος; αν αρρωστήσεις κάτω αριστερά, στην εικόνα, σε φορείο μαζί…

Posted by Οενγε Οενγε on Friday, May 17, 2024