Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε ακριβώς δύο εβδομάδες, στις 29 Μαΐου, τη Φιορεντίνα στον μεγαλύτερο αγώνα της ιστορίας του, τον τελικό του Europa Conference League στην OPAP Arena, με την πρώτη σύσκεψη ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο ομάδων να είναι γεγονός.

Οι προετοιμασίες για το μεγάλο παιχνίδι κορυφώνονται σιγά-σιγά και από τις 20 Μαΐου, μία μέρα μετά την ολοκλήρωση του ελληνικού πρωταθλήματος, η ΑΕΚ θα παραχωρήσει το γήπεδο στην UEFA, η οποία είναι σε ανοιχτή επαφή πλέον και με τα δύο κλαμπ, όπως αναφέρει στη σχετική ενημέρωσή της η ΕΠΟ.

«Κορυφώνονται οι προετοιμασίες του τελικού του Europa Conference League, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις 29 Μαΐου στις 22:00 στην AEK Αrena με φιναλίστ τον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

Κλιμάκιο της UEFA που βρίσκεται στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες σε συνεργασία με εκπροσώπους της ΕΠΟ εκκίνησαν στην AEK Arena τις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των δύο φιναλίστ για όλα τα επιμέρους θέματα ενόψει της διεξαγωγής του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης.

Οι συναντήσεις πλέον θα είναι καθημερινές ενώ με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 1 την Κυριακή 19 Μαΐου, το γήπεδο θα παραδοθεί στην UEFA για να ολοκληρωθούν οι προετοιμασίες με σκοπό την άρτια διεξαγωγή του σπουδαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος».