Με τον καλύτερο τρόπο ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα του Ολυμπιακού και με το γκολ του Κουίνσι στο 72′ οι πράσινοι πήραν τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο και επέστρεψαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Φερέιρα, ξεκίνησε νωθρά και παραλίγο αυτό να της στοιχίσει καθώς ο Μήτρογλου στο 15′ επιχείρησε να ανοίξει το σκορ για το σύνολο του Γιώργου Δώνη, αλλά ο Καρνέζης, έσωσε από τον κίνδυνο που πήγε να δημιουργηθεί.

Η εξέλιξη του ματς ήταν δυσάρεστη για το τριφύλλι καθώς στο 28′ τραυματίστηκε ο Κατσουράνης και τη θέση του πήρε ο Βιτόλο.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του 30λεπτου ο Παναθηναϊκός απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Ιτάνζ, αλλά ο Κουίνσι είδε την μπάλα να καταλήγει out. Λίγο πριν το τέλος του 45λεπτου οι γηπεδούχοι, διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι ύστερα από ανατροπή του Ζέκα στη μεγάλη περιοχή από τον Γιαννούλη, αλλά ο Παππάς δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός,πίεζε για την επίτευξη κάποιου γκολ αλλά οι προσπάθειες του κατέληγαν στο κενό.

Όλα αυτά μέχρι το 72′ όταν ο Βύντρα έκανε τη σέντρα και βρήκε το Λέτο και με κεφαλιά «έστρωσε» τη μπάλα στον Κουίνσι με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αυξήσουν το σκορ αλλά δεν το κατάφεραν και το 1-0 ήταν το σκορ στο ΟΑΚΑ.