Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στη Super League ο ΟΦΗ. Οι «Κρητικοί» επικράτησαν με 2-0 του Λεβαδειακού εκτός έδρας και πέτυχαν ένα μεγάλο διπλό. Έτσι το σύνολο του Αναστόπουλου πήρε τη … ρεβάνς από την ήττα και έτσι πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα την ήττα, αφού πριν μερικές εβδομάδες είχε χάσει στην Κρήτη (0-1) και τώρα πήρε την ρεβάνς πετυχαίνοντας πλήγμα στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Παπουλής. Ο Έλληνας επιθετικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 33′, ύστερα από υπέροχη πάσα του Βαγγέλη Μάτζιου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο σκόρερ είχε και τα γενέθλια του και έτσι αντί να πάρει πρόσφερε δώρα στην ομάδα του.

Ο Λεβαδειακός ύστερα από την επίτευξη του τέρματος από τους φιλοξενούμενους αντέδρασε και θα μπορούσε να έχει σκοράρει σε 2-3 περιπτώσεις, όμως το γκολ δεν έμελλε να έρθει και έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του. Ο Μάτζιος αυτή την φορά άλλαξε ρόλο και από δημιουργός έγινε εκτελεστής και στο 67′ έκανε το 2-0. Στο υπολειπόμενο διάστημα δεν έγινε κάτι το συγκλονιστικό και οι φιλοξενούμενοι πήραν ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα.