Ρεαλιστής, αν μη τι άλλο, παρουσιάστηκε ο Γιάτσεκ Μπακ μετά το ισόπαλο 1-1 της Πολωνίας με την Ελλάδα. Ο παλαίμαχος διεθνής αμυντικός των συνδιοργανωτών τόνισε πως με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι, ο βαθμός κρίνεται ικανοποιητικός για την ομάδα του.

«Κυριαρχήσαμε, αλλά στο τέλος μάλλον πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλοί, παίζαμε γρήγορα κι έξυπνα, ενώ η ελληνική ομάδα δεν ήταν καλή. Τίποτα δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να αλλάξει η εικόνα του ματς, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν πίστευα στα μάτια μου», δήλωσε ο άλλοτε αμυντικός της Λιόν και της Λανς, που αγωνίστηκε με την Πολωνία στα Μουντιάλ του 2002 και του 2006, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008.

«Μπορεί να είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά οι Έλληνες ήταν σαν να έπαιζαν με έντεκα κι εμείς να ξεμείναμε από δυνάμεις. Αυτό είναι παράξενο, γιατί έχουμε νεανική ομάδα και η Ελλάδα αρκετούς μεγάλους σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Να λέμε κι ευχαριστώ που ήρθε το ματς 1-1, γιατί η Ελλάδα έχασε πέναλτι και της ακυρώθηκε ένα γκολ που ήταν ελάχιστα οφσάιντ. Ο βοηθός θα μπορούσε να αφήσει τη φάση αυτή και τότε θα ήταν δύσκολα τα πράγματα», πρόσθεσε ο παλαίμαχος άσος.