Αυτοσχέδιο εργαστήριο παρασκευής και συσκευασίας κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης διατηρούσε, σε διαμέρισμα στην Κυψέλη Αθηνών, ζευγάρι αλλοδαπών που συνελήφθη ύστερα από έφοδο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών.

Δύο είναι οι συλληφθέντες, ένας 40χρονος Ιρανός και μία συνομήλικη γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Οι δύο συλληφθέντες βρέθηκαν να κατέχουν -μεταξύ άλλων- 65 μικροδέματα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης συνολικού βάρους 81,1 γραμμάρια, όπως επίσης 72,3 γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας σε υγρή μορφή, εμπλουτισμένη με διαλυτικό υγρό, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, κινητά τηλέφωνα και μία πλαστή αστυνομική ταυτότητα.

Η ναρκωτική ουσία που είναι γνωστή ως «κοκαΐνη των φτωχών», είναι άκρως εθιστική αλλά και φτηνή καθώς κάνει θραύση στις πιάτσες των τοξικοεξαρτημένων. Το συγκεκριμένο ναρκωτικό  μπήκε στην ζωή μας και  μέσω της δημοφιλούς σειράς Breaking Bad και του πρωταγωνιστή της Walter White, ενός καθηγητή χημείας που είχε στήσει ένα αυτοσχέδιο εργαστήριο συνθετικών ναρκωτικών σε διάφορα σημεία της πόλης που κατοικούσε.