Θερμοκήπιο – φυτεία κάνναβης και χώρο αποξήρανσης διατηρούσε σε αγρόκτημα στην Ελεούσα Ιωαννίνων ένας 64χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη χθες κατηγορούμενος για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.

Ο 64χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το πρωί, ενώ στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι και το αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 203,7 γραμμαρίων, τρεις ζυγαριές ακριβείας, δύο μεταλλικά πτυσσόμενα μαχαίρια και τρία κινητά τηλέφωνα.

fyt1

Παράλληλα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αγρόκτημα στην Ελεούσα Ιωαννίνων διαπιστώθηκε ότι ο 64χρονος καλλιεργούσε εκεί, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (θερμοκήπιο), 20 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε μέχρι και τα 2,7 μέτρα ενώ στον ίδιο χώρο διατηρούσε και αυτοσχέδιο αποξηραντήριο.

fyt2

Από την έρευνα που έγινε στο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 20 δενδρύλλια κάνναβης σε θερμοκήπιο, οκτώ συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (φυτικά αποσπάσματα), συνολικού βάρους 20 κιλών και 216 γραμμαρίων, δύο γυάλινες φιάλες που περιείχαν σπόρους κάνναβης και λάστιχα ποτίσματος, διάφορα σκαπτικά εργαλεία και καλλιεργητικός εξοπλισμός.

fyt3

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.