Ενώπιον του 17ου τακτικού ανακριτή απολογείται ο 42χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή στους Αμπελόκηπους.

Έξω από το γραφείο του ανακριτή βρίσκεται και ο φοιτητής, θύμα της αιματηρής επίθεσης, ο οποίος έχει ήδη δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του κατηγορούμενου, ο 24χρονος στο πρόσωπο του οποίου είναι φανερά τα σημάδια της άγριας επίθεσης που δέχτηκε, αναμένεται να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται ο φοιτητής να κληθεί, από τον δικαστικό λειτουργό, να αναγνωρίσει στο πρόσωπο του κατηγορούμενου τον δράστη της επίθεσης σε βάρος του.

Ο 42χρονος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης καφετέριας ενώ εργάζεται, από το 2012, και ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του προέδρου της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή, είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνείται τη συμμετοχή του στην αιματηρή επίθεση και ισχυρίζεται ότι ο άνθρωπος ο οποίος τον αναγνώρισε έχει προσωπικές διαφορές μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 24χρονος φοιτητής έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην περιοχή των Ελληνορώσων, λίγες ώρες μετά από επίθεση, με μπογιές και βαριοπούλες, που σημειώθηκε στο κατάστημα της Χρυσής Αυγής στη Λ. Μεσογείων. Οι δράστες χτύπησαν τον 24χρονο στο κεφάλι και το σώμα μέχρι λιποθυμίας.