Την απόφαση να αποβληθεί από τη δίκη της Siemens το υπό σύσταση Σωματείο «Δικαιοσύνη για όλους», το οποίο εκπροσωπείται από την επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολίασε η τελευταία μέσω του λογαριασμού της στο Twitter. «Το Δικαστήριο μας δικαίωσε, αποβάλλοντάς μας απ’ τη στημένη δίκη. Χαλούσαμε την ωραία ατμόσφαιρα και ήμασταν “εκτός προγράμματος”», ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Νωρίτερα, σε μια σειρά από άλλα μηνύματα για την ίδια δίκη ανέφερε: «Δίκη Siemens1: ο συνήγορος Χριστοφοράκου ευχαρίστησε την Εισαγγελέα για την “ευχάριστη έκπληξη” να προτείνει αποβολή της πολιτικής αγωγής μας».

«Δίκη Siemens #2: σε στημένη διαδικασία, όλοι ασχολήθηκαν με το πώς θα αποβληθούν οι πολίτες από τη διαδικασία. Δημόσιο κ ΟΤΕ δεν μίλησαν…»

«Δίκη Siemens #3: ενόχληση &ενστάσεις υπεράσπισης, να μην παραληφθεί ούτε ν’ αναγνωσθεί το πόρισμα της Βουλής για τη Siemens που προσκομίσαμε»

«Δίκη Siemens #4: απόσυρση Δικαστηρίου για …διάσκεψη μισής ώρας, άρνηση να μας δώσει ξανά το λόγο. Χαίρομαι που ενοχλούμε. Θα συνεχίσουμε!»