Στις αίθουσες των δικαστηρίων και ειδικότερα στο Β’ Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών θα βρεθούν σήμερα οι πρώην συνεργάτες Τζούλια Αλεξανδράτου και Μένιος Φουρθιώτης, για μία υπόθεση που έγινε το 2010.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου κατηγορεί τον Μένιο Φουρθιώτη για διακεκριμένη κλοπή. Συγκεκριμένα τον κατηγορεί ότι της έκλεψε 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της, κάτι που ο παρουσιαστής αρνείται κατηγορηματικά, όπως αναφέρει η εφημερίδα Freddo. Επίσης, όπως αναφέρει η Τζούλια το χρηματοκιβώτιο ήταν βιδωμένο πίσω από την ντουλάπα, ενώ ταυτόχρονα είχε απενεργοποιήσει το σύστημα καταγραφής και παρακολούθησης και έτσι δεν καταγράφτηκαν οι κινήσεις του… Η Αλεξανδράτου κατηγορεί ευθέως τον Μένιο ότι το έκανε αυτό, καθώς, όπως υποστηρίζει η ίδια, ήταν ο μόνος που ήξερε τόσο καλά το σπίτι της και όλα του τα μυστικά…

Ο Μένιος Φουρθιώτης όπως ανέφερε και στην κατάθεσή του υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με την κλοπή και πως η Τζούλια τον έχει μπλέξει σε αυτή την υπόθεση για να τον εκδικηθεί επειδή της είχε ζητήσει να σταματήσει η συνεργασίας τους. Επίσης, προσθέτει ότι δεν γνώριζε ποτέ που είχε το χρηματοκιβώτιο ενώ από την άλλη ο δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη υποστηρίζει πως ο πελάτης του θα αθωωθε. Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα.