Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 6χρονης Στυλιανής Εικοσπεντάκη από την Αγία Βαρβάρα. Περίπου στις 11 το βράδυ της Πέμπτης το άψυχο σώμα της μικρούλας βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων μέσα σε μια πλαστική σακούλα.

Δράστης της στυγερής δολοφονίας, μετά από ομολογία που απέσπασαν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, είναι ο  61χρονος πατέρας του μικρού κοριτσιού, που είναι απόστρατος αστυνομικός! Όπως ανέφερε στους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ήταν εκείνος που σκότωσε και στη συνέχεια πέταξε στον κάδο απορριμμάτων το άψυχο κορμάκι της κόρης του.

Υπενθυμίζεται πως την εξαφάνιση του παιδιού, είχε δηλώσει στην αστυνομία ο ίδιος.

Το αυτοκίνητο του 61χρονου έχει γίνει «φύλλο και φτερό» από κλιμάκιο των εγκληματολογικών ερευνών για στοιχεία.

Ο πατέρας της άτυχης μικρούλας από νωρίς έπεσε σε περίεργες αντιφάσεις. Στην πρώτη του εξέταση, υποστήριξε ότι το πρωί της Πέμπτης, ξύπνησε αλλά δεν βρήκε στο κρεβάτι του το 6χρονο κορίτσι, το οποίο μπορούσε να κινηθεί με δυσκολία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 61χρονος δεν επικοινώνησε αμέσως με την Αστυνομία αλλά πρώτα πήγε το δίδυμο αδερφάκι, ένα αγόρι, στο σχολείο και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού του. Το περίεργο είναι πως ήδη από την προηγούμενη ημέρα ο απόστρατος αξιωματικός είχε επικοινωνήσει με το σχολείο δηλώνοντας ότι δεν θα πήγαινε το αγόρι, γιατί η μητέρα τους νοσηλεύεται σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση…