Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη μικρή κοινωνία του Αχλαδοχωρίου Σερρών η άγρια δολοφονία ενός ηλικιωμένου κατοίκου από τον μεγαλύτερο αδερφό του, κατά τη διάρκεια καβγά για τις διαφορές που τους είχαν κάνει να μην λένε ούτε «καλημέρα» επί 40 ολόκληρα χρόνια.

Τα δυο αδέρφια συναντήθηκαν αλλά δεν άργησε να ξεσπάσει καβγάς μεταξύ τους. Ξαφνικά, ο 83χρονος άρπαξε ένα αιχμηρό σίδερο οικοδομής και άρχισε να το καρφώνει στον θώρακα του 81χρονου αδελφού του, που έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Οι δύο ηλικιωμένοι συναντήθηκαν σε κοινόχρηστο χώρο και τα αίματα κάποια στιγμή άναψαν. Ο 81χρόνος επιτέθηκε στον αδελφό του ο οποίος αμύνθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, με ένα σίδερο οικοδομής που ήταν πεταμένο κάτω, τραυματίζοντας τον θανάσιμα, στην κοιλιακή χώρα, σύμφωνα με την τοπική ΕΡΑ.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, με ασθενοφόρο του οποίου μεταφέρθηκε ο 81χρονος αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο 83χρονος συνελήφθη και κρατείται στο Α.Τ. Σιδηροκάστρου.