Τη μεγάλη ζωή με χλιδάτες διακοπές και πεντάστερα ξενοδοχεία έκανε ο «Ανδρέας» ο Αλβανός υπήκοος που φέρεται να είναι αρχηγικό μέλος του διεθνούς κυκλώματος παρασκευής χαπιών Captagon, γνωστά και ως το «ναρκωτικό των τζιχαντιστών».

Ο «Ανδρέας», όπως αποκαλούνταν ο ένας από τους δύο αρχηγούς του κυκλώματος, πραγματοποιούσε πολυτελείς διακοπές στον Άγιο Δομίνικο με τη σύζυγό του. Φωτογραφίες τους ανέβαζε σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να υποψιάζεται ότι το ΣΔΟΕ γνώριζε για το κύκλωμα παρασκευής ναρκωτικών και τον είχε θέσει υπό παρακολούθηση εδώ και έξι μήνες

Σύμφωνα με το «Έθνος», το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ κατέγραφε επί έξι μήνες τις κινήσεις των μελών της οργάνωσης.

Σύμφωνα με μαρτυρική κατάθεση στελέχους του ΣΔΟΕ, ο «Ανδρέας» ένας εκ των δύο αρχηγών του κυκλώματος, πραγματοποιούσε πολυτελείς διακοπές στο τροπικό νησί. Κατά το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου διέμεινε σε πεντάστερο ξενοδοχείο και μάλιστα ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με τη σύζυγό του σε παραλίες.

Όμως, δεν ήξερε ότι το ΣΔΟΕ τον είχε εντοπίσει και τον παρακολουθούσε στενά, περιμένοντας να επιστρέψει από τις διακοπές του στον Άγιο Δομίνικο για να τον συλλάβει…