Σοκάρει η νέα υπόθεση που διαχειρίζεται η υποδιεύθυνση Ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη άνδρας, ο οποίος  εκμεταλλευόμενος την ελαστικότητα της ξαδελφής του ασελγούσε για σχετικά μεγάλο χρονικά διάστημα σε βάρος της 6χρονης ανιψούλας του, ενώ το ίδιο έκανε παλαιότερα και στην κόρη της αδερφής του.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, ο θείος του άτυχου κοριτσιού, τουλάχιστον τη τελευταία φορά την πήρε στο σπίτι του για αρκετές ώρες και την επέστρεψε στη μητέρα του σε άσχημα χάλια και σχεδόν, χωρίς να διατηρεί το παιδί τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε δώσει στη μικρούλα σοκολατούχο γάλα με βαρύ υπνωτικό και στη συνέχεια επιδόθηκε σε διαστροφικές πράξεις, χωρίς ευτυχώς πάντως να πιστοποιεί ο ιατροδικαστής το στοιχείο του σωματικού βιασμού.

Οι αρρωστημένες πράξεις του εξελίχθηκαν σε παραλιακή περιοχή της Δυτικής Αττικής, σε βάρος της 11χρονης κόρης, της πρώτης του ξαδέλφης, ενώ αποκαλύφθηκε ότι είχε κάνει το ίδιο πριν 8 χρόνια, στην κόρη της αδερφής του.

Με αυτή την σοκαριστική υπόθεση βρέθηκαν αντιμέτωποι οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, οι οποίοι αποκάλυψαν τις διαστροφικές πράξεις του 52χρονου ναυτικού, ο οποίος συνελήφθη και αναμένεται διάταξη του Εισαγγελέα για την δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητάς του και φωτογραφίες του.

Μετά από αστυνομικές έρευνες και τα στοιχεία της προανάκρισης πιστοποιήθηκαν οι αηδιαστικές πράξεις του δράστη, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.