«Έχω συνδυάσει κάπως στο μυαλό μου το γάμο με τη φυλακή. Το ουσιαστικότερο για μένα, πέρα απ’ όλα αυτά, είναι να μπορείς να συμπορεύεσαι. Φυσικά, ποτέ δεν λέω “ποτέ” αλλά πιστεύω πως όλα αυτά είναι θέμα επιθυμιών, εσωτερικής ανάγκης και σωστού timing», δήλωνε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «InStyle» η Κατερίνα Λέχου. Και φαίνεται πως τελικά βρέθηκε για εκείνη και τον αγαπημένο της, Μάνο Στρατάκη, το σωστό timing.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη«Super Star», ο Μάνος Στρατάκης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, ύστερα από τρία χρόνια σχέσης. Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός ζήτησε από το σύντροφό της, που ασχολείται με τις εισαγωγές πολύτιμων λίθων, ένα δαχτυλίδι για να φορέσει σε μια επίσημη εκδήλωση. Εκείνος, όντως, της έδωσε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, το οποίο η ηθοποιός αρχικά απλά φόρεσε στην εκδήλωση, όμως λίγες μέρες αργότερα έγινε η αφορμή για την πρόταση γάμου, όταν ο Μάνος Στρατάκης της πρότεινε να το κρατήσει ως σύμβολο της επισημοποίησης της σχέσης τους.

Το ρεπορτάζ του «Super Star» λέει ότι η Κατερίνα Λέχου είπε το ναι και αποδέχθηκε την πρόταση, και τώρα μένει να οριστεί η ημερομηνία του γάμου.