Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και αφορούν την 14χρονη που διέμενε σε δομή της Νέας Σμύρνης και έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας. Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, που αφορά την ανήλικη φέρονται να έχουν εκδώσει και άλλα κορίτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας (27/3) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο η 14χρονη έδωσε την (26/3) συμπληρωματική κατάθεση, την οποία ζήτησε η ίδια να τη δώσει.

Η ανήλικη αναφέρθηκε στους τρεις άνδρες που βρίσκονται ήδη στη φυλακή για την υπόθεση αυτή, τον Ρουσλάν, που φέρεται να την έχει κακοποήσει σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, όπως και στον 30χρονο Ταχίρ, αλλά και τον πρώην τρόφιμο της «Κιβωτού του Κόσμου», Ελλάδιο.

Εστιάζοντας στον πρώην τρόφιμο της «Κιβωτού του Κόσμου», Ελλάδιο υπογράμμισε ότι εκτελούσε μόνο χρέη οδηγού στα «ραντεβού» που πήγαινε για να τη βιάζουν.

Η 14χρονη κοπέλα επίσης αναφέρεθηκε στη δράση του κυκλώματος και επεσήμανε πως ενδεχομένως μέσω μίας εφαρμογής γνωριμιών να έχουν εμπλακεί και εκδοθεί από το κύκλωμα μαστροπείας και άλλα κορίτσια.

Ποιος είναι ο Ρουσλάν

Στην Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός για τον καταζητούμενο άνδρα, που φέρεται να βίασε τη 14χρονη σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, καθώς είναι πολύ πιθανό να έχει κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα παιδεραστών.

Ο άνδρας έχει φροντίσει να εξαφανίσει άμεσα τα ίχνη του, ωστόσο οι τρεις συλληφθέντες τον έχουν κατονομάσει ως τον βιαστή του κοριτσιού και, μάλιστα, έδωσαν στους αστυνομικούς τον αριθμό του κινητού του.

Ο ένας από τους συλληφθέντες φέρεται να κατέθεσε ότι ο καταζητούμενος, ηλικίας περίπου 24 ετών, έχει το παρατσούκλι «Ρουσλάν» και καταγωγή από τη Βουλγαρία ή τη Γεωργία.

Παράλληλα, αναφέρθηκε ότι ο «Ρουσλάν» είναι μπράβος σε κακόφημα νυχτερινά κέντρα με γυναίκες στο Μεταξουργείο και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ κατά καιρούς εργάζεται και ως συνοδός ασφαλείας «σε ανθρώπους που έχουν πολλά χρήματα και χρειάζονται προστασία».