Ένας 22χρονος Αιγύπτιος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο διαμέρισμα του στην περιοχή του Φαλήρου, μετά από καταγγελία ενός 15χρονου κοριτσιού ότι τη βίασε και βιντεοσκόπησε τις πράξεις του.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Πέμπτης (2/3), όταν η 15χρονη -που διατηρεί σχέση με τον 22χρονο- επισκέφτηκε το σπίτι του νεαρού άνδρα από την Αίγυπτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι άρχισε να καβγαδίζει όταν ο 22χρονος φέρεται να ζήτησε ολοκληρωμένη σεξουαλική συνεύρεση, με την 15χρονη να αρνείται. Τότε, ο νεαρός, φαίνεται πως ασκώντας βία πάνω της, προέβη σε γενετήσιες πράξεις (σ.σ. βιασμός παρά φύση) ενώ παράλληλα με το κινητό του τηλέφωνο βιντεοσκοπούσε το τι έκανε.

Κάποια στιγμή η ανήλικη κατάφερε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης και μέσα σε λίγη ώρα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο. Το ζευγάρι προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και μετά την καταγγελία της 15χρονης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 22χρονου Αιγύπτιου για «βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 έτη και πορνογραφία ανηλίκων».

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά διέταξε ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης, ενώ ο νεαρός ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.